Skip to main content

JEGYEK ÉS BELÉPÉS

HOL TUDOK JEGYET VENNI?

A jegyelővételi helyek részletes listája a Jegyárusító helyek oldalon olvasható. Belépőjegyed a fesztivál ideje alatt a helyszínen is megvásárolhatod, de javasoljuk az elővételi opciókat, így olcsóbban, és sorban állás nélkül juthatsz belépődhöz.

A belépőjegyed utalványokkal is megvásárolhatod személyesen a kiemelt jegyirodák bármelyikében, vagy a fesztivál helyszínén. Figyelem, a fesztivál helyszíne korlátozott befogadóképességű, így a jegyek a látogatottságtól függően elfogyhatnak!

JEGYTÍPUSOK ÉS ELŐÍRÁSOK

A jegytípusokról bővebben a Jegyek menüben olvashattok.

Általános jegyinformációk

– A fesztiválra a check-in folyamatot követően tudsz belépni érvényes karszalagoddal.

– Minden jegyhez tartoznak szolgáltatások és szabályok – ha nem vagy benne biztos, melyik jegytípus milyen szolgáltatásokat takar, kattints a Jegyek menüpontra

– Kérjük fokozottan ügyelj arra, hogy jegyedhez más ne férhessen hozzá. Sajnos, ha más már beváltotta a Te azonosítóddal a jegyet, neked már nem tudunk karszalagot adni. A Fesztivált nem terheli felelősség jeggyel való visszaélés során.

– Tartsd biztonságban megvásárolt jegyedet, és ügyelj arra, hogy senki se készíthessen másolatot a belépődről. Ha hivatalos úton vásárlod meg, és biztonságosan megőrzöd jegyedet, biztosan nem lesz probléma a bejutással.

Karszalagok:

– Karszalagodat a jegy beváltásakor kapod meg. A fesztiválra a check-in folyamatot követően tudsz belépni érvényes karszalagoddal.

– Csak a csuklón elhelyezett karszalagok érvényesek

– A sérült – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, bármely más módon manipulált, stb. – karszalag érvénytelen

– A karszalag nem átruházható

– A megrongálódott, elveszett karszalagot a Fesztivál nem pótolja vagy cseréli.

A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen a Fesztivál eljárást indít.

A Szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

GYEREKEK A FESZTIVÁLON

A legfiatalabbakat is sok szeretettel várjuk! A 10. életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják.

A 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott.

VISSZAVÁLTHATOM A JEGYEMET?

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza!

MIT TEGYEK, HA OTTHON FELEJTETTEM A JEGYEM?

A belépéshez mindenképp szükséged van a jegyed egyedi azonosítókódjára (vonalkód vagy QR kód). Úgyhogy, legjobb, ha nem felejted otthon! A fesztiválra a check-in folyamatot követően tudsz belépni érvényes karszalagoddal.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

FOTÓ VAGY VIDEÓ KÉSZÍTÉSE A FESZTIVÁLON

Amatőr fotózásra természetesen van lehetőség saját célra, azonban a koncertek, programok hivatásos (eladási, publikálási céllal) fotózásához a rendezők írásos beleegyezése szükséges. Az egyes médiumok képviselői  keressék a szervezőket, vagy írjanak a sajto@streetfoodfesztival.com-ra.

Fontos tudnod: ahhoz, hogy minél több embernek megmutathassuk a fesztivál sokszínűségét, a rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.

JÓ, HA TUDOD

Figyelj a környezeted tisztaságára, a fesztiválkörnyezet megóvására, és ha rongálást vagy károkozást látsz, jelezd a személyzetnek! Kérjük, a bokrok és fák helyett használd a mosdókat.

KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGEK

A Rendezvény területén – a Rendezvény bejárata előtti területet is ideértve – a szervezők előzetes írásbeli engedélye hiányában tilos bármiféle gazdasági, kereskedelmi vagy reklámtevékenység folytatása.

IDŐJÁRÁS

A fesztivál ideje alatt különösen jó idő szokott lenni: napsütés és nyári meleg. Érdemes előre tájékozódni a várható időjárásról, és ennek megfelelően hozz magaddal naptejet, fürdőruhát, és amire még szükséged lehet egy nyári napon. Legyen nálad mindenképp esőkabát, gumicsizma és meleg ruha is, készülj fel mindenre, ugyanis a fesztivált rossz idő esetén is megtartjuk!